Generelle spørgsmål

Ja, det er 100 % sikkert at købe Instagram følgere og likes. Instagram vil aldrig slå ned på folk der køber likes, følgere eller visninger.

Der er mange årsager til dette – her er én:

Hvis Instagram slog ned på folk der modtog følgere, likes eller visninger ville man som virksomhedn være i stand til at “slette” sin konkurrent ved rette køb mod dem. Instagram løber kun rundt fordi der er virksomhed på platformen som køber reklamer. De er  derfor meget interesseret i at holde på dem.

Der vil typisk  kun gå et sted mellem 5 og 30 minutter. 🙂 

Nej! 🙂

Vi er klar over, at mange af vores kunder vil holde deres køb private. Derfor vil ingen af de services du har købt blive set af nogen. Derudover vil dine likes, følgere og visninger komme fra aktive profiler som poster opslag og stories.

Automatiske instagram likes eller “instagram autolikes” er en ydelse der helt automatisk giver dine nyeste opslag likes, lige så snart du uploader et.

 

  • Vores autolikes kører ikke på abonoment – der er altså INGEN bindig. Du betale for 30 dage / 60 dage / 90 dage.
  • Du kan selv vælge hvornår dine Instagram likes skal komme! Vælger du ikke det, kommer de altid indenfor 5 minutter.

Det er vigtigt, at det antal like du modtager på dine billeder matcher antallet af følgere du har. Du skal ca. have 10 % likes i forhold til antallet af følgere du har. Eksempelvis:

1000 følgere – 100 likes per billede

2000 følgere – 200 likes per billede

5000 følgere – 500 likes per billede

10000 følgere – 1000 likes per billede

Instalikes er en legitim dansk CVR-registreret virksomhed, der stræber efter, at leverer dig den absolut sikreste og bedste service til Instagram – til den absolut billigste pris. Vores følgere er af højeste kvalitet og vores likes kommer udelukkende fra rigtige mennesker. Vores mål er, at gøre det så nemt som muligt for dig, at løfte dit Instagram-game samtidigt med, at vi giver dig den bedst mulige danske service!

Vi leverer ikke til profiler der falder indenfor følgende kategori:

  • Politiske organisationer eller personer der er associeret med politik.
  • Kriminelle organisationer eller personer der er associeret med kriminalitet